Få vores nyheder på mail

Scania takker for et fantastisk første halvår af 2019

Nyhed   •   Jul 12, 2019 10:21 CEST

Fuldt hus hos Scania i Ishøj 4. maj 2019

1 Scania Driver Competitions, 1 Transportmesse i Padborg, 3 demobiler til prøvekørsel, 6 udstillingsbiler med opbygninger, 16 Scania afdelinger og godt 3.000 besøgende. Det har været et helt fantastisk forår.

Siden marts har der været åbent hus arrangementer og events i alle Scania-afdelinger og hos Stiholt, hvor besøgende har kunnet prøvekøre vores demobiler, se flotte udstillingsbiler, shoppe tilbud fra vores nye showtrailer, der har været fyldt med det populære Scania merchandise og netværke med kollegaer fra branchen.

Visse steder blev åbent hus arrangementet tilmed kombineret med andre events, som for eksempel i Ishøj hvor der i maj måned også blev afholdt Danmarks finalen i Scania Driver Competitions. Men udover den nervepirrende finale bød dagen også på ren nostalgi, da hele 75 veteranbiler og 180 veteranentusiaster på deres 6. fællestur luftede de ældre, flotte biler i Ishøj.

Vi vil gerne sige et stort tak til alle, både kendte som nye relationer, der lagde vejen forbi vores events, vi ser frem til et spændende efterår.

Men inden efteråret vil vi være at finde i Ballerup, på Bornholm, i Guldborgsund og til transport Øst – og vi kan godt afsløre, at vi allerede er i fuld gang med at pynte vores showtrailer, opbygge nye demobiler og ikke mindst arbejder vi på en lille overraskelse i forbindelse med 50 års jubilæet på vores legendariske V8.

Så rigtig god sommer til alle – vi ses snart igen.